DJ

Har du brug for en DJ – disc jockey – deejay – pladevender – “hey du der” ?

Kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er dog, at de har et stort ansvar for at løfte stemningen, når folk skal ud at danse.

Når valget står på, at der skal være musik til festen, er mulighederne mange: skal der være en jukebox, en DJ eller måske et helt orkester? Sandheden er, at det ene ikke nødvendigvis udelukker det andet. Mange vælger en løsning, hvor en jukebox leverer lidt stemningsmusik under maden, et orkester går på til dansen og i deres pauser er der en DJ, der spiller musik. Det afhænger alt sammen af økonomi, samt hvad man har af ønsker for sine gæster.

Musik til festen

DJ leverer musik til festen
Vores DJ’s sørger altid for, at musikken i så vid udstrækning som muligt tilpasses gæsternes ønsker. Som udgangspunkt spilles dansevenlig musik fra 60’erne, 70’erne, 80’erne og 90’erne krydret med de nye hits, trækker fulde dansegulve.

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at vi IKKE er det rette valg, såfremt I kun vil høre hård techno, trance o. lign, men hvis I er klar på at danse til de ovennævnte genrer, skal der nok være grundlag for en god fest. Vi leverer musik til festen – I leverer stemningen.

Hvad er en god DJ?

Musik ti festen leveres af en DJ

Det er der nok lige så mange forklaringer på, som der er DJ’s. Vores forklaring på en god DJ er en, der er opmærksom på sit publikum og tilretter sin spillestil efter deres ønsker. Dog afhænger det igen af opgaven, for hvis der er bestilt lidt hyggelig lounge som baggrundsmusik, skal man jo ikke forsøge at “piske en stemning op” og hive folk på dansegulvet.

Nogle mener, at en god DJ kan det-og-det og har alt det nyeste udstyr. Vi mener, at det er musikken og gæsterne, der skal være i højsædet. Endvidere er det vigtigt for os, at vores DJ’s rent tøjmæsigt også passer ind i stilen til dit arrangement. Det kan godt være, men “bare” skal levere musik til festen, men derfor kan man jo godt være pæn i tøjet.

 

Den bedste dansemusik til festen.

Som nævnt er der mange kombinationsmuligheder, når det gælder dansemusik til dit arrangement / fest. Vi kan være behjælpelig med formidling af orkestre, solister, scene samt lyd & lys. Kontakt os gerne for idéer og tag os med på råd.

Category: DJ
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.