Karaoke

Har du en indre sangstjerne gemt i dig? Bestil karaoke anlæg til din fest.

Sidder du og skråler med foran skærmen til programmer som “Så det synger” og “Hit med Sangen”? Så skulle du overveje at booke karaoke til din næste fest.

Mange tror fejlagtigt, at karaoke er ensbetydende med en flok fulde mennesker, der synger dårligere end Sussi & Leo, men samtidig højere end stod man foran Orange Scene til en koncert med Metallica. Det behøver ikke være tilfældet.

Bestil karaoke til din fest hos Med På NoderneMed karaoke udlejning fra Med På Noderne får du ikke blot et karaoke anlæg opstillet.  Du er sikret en professionel afvikler, som sørger for, at indsamle sangønsker og blande dem på fornuftig vis, så ikke den samme person er på 10 sange i træk. Du er altid sikret en kompetent lydmand, der hjælper til, at I får den bedste oplevelse af karaoke. Vi sørger for, at der indlægges pauser imellem nogle “blokke” af karaoke, hvor I kan spille jeres egen musik eller booke en DJ herfra.

Karaoke konkurrence

Hvis I ønsker, at der skal afholdes konkurrencer i karaoke – evt. med et specielt tema – vil dette også være muligt. Det skal blot aftales på forhånd og så laver vi et komplet oplæg til jer. Det eneste I skal sørge for, er gaver til vinderne.

Category: Karaoke
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.