Indspil CD

Drømmer du om en karriere som sangstjerne? Indspil en CD i vores mobile lydstudie.

Hvad enten det er som teambuilding til en firmaevent, eller du skal bruge en aktivitet til polterabend, er det et sikkert “hit” at indspille en sang. Vi kommer ud til jer med et mobilt lydstudie og laver optagelsen hvor I er. Efterfølgende redigerer vi optagelsen og sender en CD til jer med det færdige resultat. Der er naturligvis også mulighed for at få lavet et cover til CD’en. Kan også kombineres med vores videooptagelse, så det hele efterfølgende klippes sammen til en musikvideo.

Mobilt lydstudie

Mobilt lydstudieVi råder over 1. klasses udstyr på linie med, hvad du finder i de store pladestudier. Forskellen er blot, at vi har lavet vores ene studie mobilt, så vi kan komme ud til jer. Det bevirker, at optagelsen kan ske i jeres egne lokaler eller undervejs hvis I har andre aktiviteter i løbet af dagen. Det eneste det kræver er, at der ikke er alt for meget larm i baggrunden.

Vi gennemgår musikken med jer og laver et par prøver inden optagelse. Derefter optager vi hver melodi 2-3 gange, så der er lidt at mixe imellem, når vi efterfølgende tager det tilbage til vores studie for efterarbejdelse.

Det færdige resultat fremsendes til jer på en CD, eller det kan mixes på stedet, hvis det skal afspilles til festen om aftenen.

Kendte solister

Vi har direkte kontakt til en række af Danmarks kendte solister og efter aftale kan det arrangeres, at I får en hel dag med professionel vokal coach og evt. et nummer skrevet direkte til jer. Kontakt os nærmere om disse muligheder.

Category: Indspil CD
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.