Firmafest

Skal du bruge underholdning til julefrokost, sommerfest eller anden firmafest?

Hvad enten det drejer sig om firmaets jubilæum, sommerfest, julefrokost eller andet, kan vi hjælpe med, hvilken type underholdning, der vil passe ind.
Underholdning til julefrokost

Underholdning til firmafest

Vi har mange års erfaring med den danske underholdningsbranche og har indgående kendskab til de fleste shows, så vi kan finde netop den type underholdning, der vil passe bedst til jeres arrangement. Hvis der er flere typer underholdning og en tidsplan, der skal koordineres med køkken, tjenere osv. kan vi også være behjælpelige med en koordinator på dagen, så I selv kan have overskud og deltage i festen.

Underholdning til julefrokost

Den traditionelle “opbygning” af en julefrokost er følgende: spisning – en komiker mellem hovedret og dessert og derefter dans til det lokale orkester. Selvom julen er traditionernes tid, behøver man jo ikke følge den opskrift. Hvad med at prøve en musikquiz, hvor personalet er en del af underholdningen og så dans til DJ – måske krydret med lidt karaoke? Mulighederne er mange og uanset hvilken type underholdning til julefrokost, du søger, kan du tage os med på råd.

Teambuilding aktiviteter

Skal du lave en dag med teambuilding, hvor personalet skal rystes lidt sammen? Hvad med at få en vokal coach ud og give dem lidt sangtræning, for derefter at indspille en CD med firmaets nye slagsang? Det kan også krydres med kendte solister og tekst / musik skrevet direkte til jer. Kontakt os for mere info.